123@has.dk
+45 98 94 20 77
Book here to get Free Shuttle to Smyril & Fjordline
The hotel is not responsible for noise issues caused by events in the city. Das Hotel ist nicht für Lärmbelästigungen verantwortlich, die durch Veranstaltungen in der Stadt verursacht werden. Hotellet er ikke ansvarlig for støj gener forårsaget af arrangementer i byen.

Om os

Fra Fiskerbeværtning Til Havnekro Og -Hotel

Hotel Hirtshals, som i dag består af hotel-, kro- og restaurantdrift, har en lang historie bag sig, som kan dateres helt tilbage til 1700-tallet. Her startede det hele med en strandfogedgård, som desværre brændte ned, men blev så genopbygget omkring 1840.

Den officielle krodrift startede i 1879, men længe før dette blev der drevet beværtning for de lokale fiskere.I 1914 blev kroen overtaget af Kathrine og Jakob Jensen og det er denne bygning, som nu hedder Hotel Hirtshals.

Siden 1914 har Hotel Hirtshals været i familien og i dag er det så 3. generation af familien Jensen der driver hotellet, nemlig brødrene Per og Pelle Jensen.

Dele af bygningen er fredet, da den har stor historisk værdi.Med respekt for bygningens historie har familien udviklet hotellet og senest i 2015 blev hotellet udvidet med et tårn af 12 nye luksusværelser også kaldet Seafront Hotel.