123@has.dk
+45 98 94 20 77
Book here to get Free Shuttle to Smyril & Fjordline
The hotel is not responsible for noise issues caused by events in the city. Das Hotel ist nicht für Lärmbelästigungen verantwortlich, die durch Veranstaltungen in der Stadt verursacht werden. Hotellet er ikke ansvarlig for støj gener forårsaget af arrangementer i byen.

Restaurant

Hirtshals Kro Og Restaurant

Ønsker du at reservere et bord kan du kontakte receptionen på 98942077 eller send os en mail på 123@has.dk.

 

 

Den berømte Hirtshals Kro,som kan dateres helt tilbage til ca. år 1769, er en integreret del af Hotel Hirtshals, og har de sidste 250 år afholdt mange af byens store og små begivenheder. Hirtshals Kro består af Hirtshals Kros Pub, som er åben næsten hele året rundt, og Hirtshals Kros Restaurant, som er åben fra påske til vinter. I restauranten serverer vi et bredt udvalg af fiske- og kødretter.Den berømte Hirtshals Kro,som kan dateres helt tilbage til ca. år 1769, er en integreret del af Hotel Hirtshals, og har de sidste 250 år afholdt mange af byens store og små begivenheder. Hirtshals Kro består af Hirtshals Kros Pub, som er åben næsten hele året rundt, og Hirtshals Kros Restaurant, som er åben fra påske til vinter. I restauranten serverer vi et bredt udvalg af fiske- og kødretter.

Det var på Hirtshals Kro, den berømte lokale kunstner Lars Nielsen brugte det meste af sin tid mellem de to verdenskrige. Her benyttede han enhver lejlighed til at karikere og tegne mange af de lokale kendisser.

Hirtshals Kro har en stor samling af disse karikaturer og tegninger, som man er velkommen til at komme ind og se. I samme ombæring kunne du eventuelt også smage vores lokale Bjesk, som i mange år er blevet fremstillet af de lokale urter der er i området.