123@has.dk
+45 98 94 20 77
Book here to get Free Shuttle to Smyril & Fjordline
The hotel is not responsible for noise issues caused by events in the city. Das Hotel ist nicht für Lärmbelästigungen verantwortlich, die durch Veranstaltungen in der Stadt verursacht werden. Hotellet er ikke ansvarlig for støj gener forårsaget af arrangementer i byen.

Værelser

Er du på udkig efter en hotelovernatning i Hirtshals i forbindelse med en færgeoverfart, shoppingtur, forretningsrejse eller noget helt fjerde, så er Hotel Hirtshals det oplagte sted. Hotellet er centralt beliggende i forhold til byens butikker, færgeterminaler og naturskønne områder.Er du på udkig efter en hotelovernatning i Hirtshals i forbindelse med en færgeoverfart, shoppingtur, forretningsrejse eller noget helt fjerde, så er Hotel Hirtshals det oplagte sted. Hotellet er centralt beliggende i forhold til byens butikker, færgeterminaler og naturskønne områder.

Enkelt Værelse Fra: 595,-

Book Her

Dobbelt Værelse Fra: 695,-

Book Her

4 Pers.Værelse Fra: 999,-

Book Her

Familie Værelse Fra: 999,-

Book Her

På Hotel Hirtshals kan du vælge imellem to værelsestyper, nemlig standardværelser samt familieværelser. På grund af hotellets centrale beliggenhed får du på samtlige værelser udsigt til havet og byen. Hotelværelserne er alle rummelige og indrettede i en minimalistisk stil.På Hotel Hirtshals kan du vælge imellem to værelsestyper, nemlig standardværelser samt familieværelser. På grund af hotellets centrale beliggenhed får du på samtlige værelser udsigt til havet og byen. Hotelværelserne er alle rummelige og indrettede i en minimalistisk stil.

DOBBELTVÆRELSER

FAMILIEVÆRELSE


Vores dobbeltværelser er ca. 16 m² og har plads til op til to personer. Værelset er udstyret med en ekstra stor dobbeltseng på 182 x 204 cm(en madras).


Vores familieværelser er ca. 50 m² og har plads til op til fire personer. Værelset består af et stort rum med dobbeltseng samt et separat værelse med to enkeltsenge.

BÅDE DOBBELTVÆRELSERNE OG FAMILIEVÆRELSERNE HAR FØLGENDE FACILITETER:

  • Eget badeværelse med bruser og hårtørrer
  • Fransk altan
  • Skrivebord (på de fleste værelser)
  • Opholdsområde (på de fleste værelser)
  • Fladskærms TV med kabelkanaler
  • Gratis WiFi er tilgængeligt på alle værelser