Omgivelser

Dine Fordele

Booker du direkte hos os, sørger vi for ; 

 

Transport mellem Hotellet og Smyril Line.

Gratis parkering bag hotellet

 

Hirtshals Golfklub

Hirtshals Golfklub, en af Nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Kjul Klitplantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

Hirtshals Museum

Hirtshals er en vidunderlig by og det er en sand fornøjelse at kunne få lov til at fortælle om byens identitet. Det gør vi på Hirtshals Museum.
En stor fortælling ligger i havnen. Uden den, ingen by. Derfor er historien om Ingeniør Fibigers fantastiske havnebyggeri i 1900-tallets første årtier, den fysiske kerne i Hirtshals.

Hirtshals Fyr

Hirtshals fyr er et fyrtårn ved Hirtshals. Det blev opført i 1863 i en senklassicistisk stil med N.S. Nebelong som arkitekt og C.F. Grove som ingeniør. Anlægget er sammensat af fyrtårnet, to korridorbygninger, der forbinder fyret med de to funktionærbygninger, et udhus (1863), et maskinhus (1914) og et sirenehus (1958).

Nordsømuseet

Nordsøen Oceanarium er et offentligt akvarium og museum, der åbnede i 1998 ved bredden af Nordsøen i Hirtshals, Nordjylland, Danmark. Deres hovedtank, der rummer 4.500.000 liter, er den største i Nordeuropa, men Oceanarium har også flere mindre habitatakvarier og en udstilling med sæler. De viste arter er hjemmehørende i havene omkring Danmark.

Ørnereservatet

Vil du gerne have en anderledes og storslået oplevelse? Kom helt tæt på himmelrummets ubestridte konger – ørnene. I Ørnereservatet kan du opleve de imponerende dyr på tætteste hold. Vores dygtige falkonerer byder på en demonstration i rovfuglenes fantastiske kunnen, og på både hesteryg og til fods sætter de rammen for at kunne nyde de majestætiske rovdyr i den smukke natur.

Hirtshals Fiskefestival

Hirtshals Fiskefestival strækker sig over tre dage med flere faste aktiviteter og events. Den byder bl.a. på aktiviteter for børn, guidede havnerundfarter, konkurrencer, smagsprøver og auktion af fisk. Fredag og lørdag aftener er der stor fiskebuffet, lavet af lokale produkter, og lørdag aften lukker festivalen med live-musik og fest.

Grenen

Når man besøger det nordjyske, er et besøg til Skagen og Grenen bestemt en nødvendighed. Snyd ikke dig selv for dette fascinerende møde med naturens kræfter, som kan kombineres med den smukke by Skagen og de omkringliggende, historiske mindemærker.

Shopping Hjørring

Hjørring er en meget levende handelsby, der indbyder til shopping hele året rundt. Den lange gågade snor sig gennem Hjørrings centrum. Her ligger butikker side om side med cafeer og restauranter. Med den hyggelige Stokbrogade i vest og det brusende Metropol ShoppingCenter i øst har Hjørring alt hvad shopping-hjertet kan begære. Her findes et væld af spændende butikker, restauranter og specialforretninger med alt fra smykker, designmøbler og boligudstyr til sko og beklædning. Midt i Østergade findes også en dejlig legeplads for de mindste

Tornby Strand

Tornby strand er en af områdets bedste strande og derfor også mest besøgte. I løbet af sommeren beskytter livreddere stranden. Tornby Strand er en af områdets bedste strande. Det smukke blå vand og det dejlige hvide sand gør stranden til et vidunderligt sted.

Hele året omkring dig er der smukke naturoplevelser. Den høje sol, der bakker fra himlen om sommeren, og vinden hyler og blæser omkring havskum om efteråret og vinteren.

Lønstrup

Butikkerne i Lønstrup drives alle af lokale ejere, hvilket betyder, at de er unikke og personlige i deres valg og udtryk. Dette betyder også, at butikkerne er åbne hele året. Du finder modetøj, sportstøj, kunst og meget mere.

Stand Up Paddling

Omkring Hirtshals har vi nogle af Danmarks bedste muligheder for leg og sport på vandet, man kan finde mere information om SUP her på Facebook ved at klikke her.

Kandestederne

Oplev det barske landskab ved Kandestederne / Skiveren.

Den brede strand og de høje klitter inviterer til lange gåture, hvor du kan nyde udsigten over Nordsøen og de åbne sletter.

Kjul Strand

En kort køretur fra Hirtshals finder du Kjul Strand, hvor der også er et dejligt sommerhusområde. Stranden er en af områdets bedste strande for familier med børn. Stranden i Kjul ligger 6 km uden for Hirtshals by, i et område omgivet af Lilleheden klitplantage og Uggerby klitplantage.

Slagter Winther

Dit supermarked med masser af gode tilbud på vin, spiritus, kød og mad ud af huset – kig ind og se alle deres gode tilbud på kvalitetsprodukter.

Trappen

I Hirtshals er byen og havnen tæt forbundet via Den Grønne Plads og det store, smukke monument Trappen, som i 2019 blev opgraderet med udsigtsplateauer.

M/S Sea Hawk

M/S Sea Hawk er en katamaranbåd, der er kendt for sin høje hastighed på havet på +20 knob og personalets store erfaring, professionalisme og gæstfrihed. Båden ligger ved Sydvestkajen 7.

Kontakt | seaservice@live.dk | Tlf (+45) 2240 7348 | Enebærvænget 9 | 9850 Hirtshals